888sport pariuri sportive ponturi

888sport pariuri sportive ponturi

 

Pe 888sport.com poți face orice tip de pariu, nu numai pe fotbal, ci și pe multe alte sporturi de nișă. Aveți posibilitatea să vă abonați la buletinul săptămânal al site-ului pentru a primi prin e-mail toate ofertele (în funcție de actualizări continue) pe care suntem siguri că vă va atrage să jucați periodic.

Printre numeroasele bonusuri și evenimente incluse în program, în plus față de bonusul de bun venit la dispoziția dumneavoastră, de asemenea bonusurile numite “rambursare” și “multiplicatori” – despre care vom vorbi mai târziu.
Informație foarte importantă: site-ul nostru are drept scop transparența și se ocupă în special de case de pariuri, deci de încredere pe care puteți să-l pariați și să vă distrați în siguranță, fără a fi nevoit să întrebați dacă aveți riscuri legate de imaginea dvs. și de confidențialitatea online.

De aceea vrem să explorăm cu dvs. ofertele de 888port disponibile acum, dar vă reamintesc și să alegeți un joc responsabil și moderat. Aflați mai multe!

888sport sponsor oficial Juventus
Da, anul trecut, casa de pariuri în cauză a anunțat un nou parteneriat: după 6 luni de colaborare cu StarCasino, echipa a fost de acord cu 888sport pentru o sponsorizare care a acoperit meciurile alb-negru în timpul sezonului 2017 -2018 de Serie A.

La orizont nu există încă o dată de expirare, pariuri sportive ponturi deci cine știe că acest parteneriat va continua să dureze mult timp. Un lucru este sigur: această colaborare în lumea pariurilor de fotbal va avea o mare vizibilitate pentru ambele părți.
Cum se înregistrează cu codul promoțional 888sport?
Doriți să vă abonați acum la portalul oficial 888sport.com? Procesul este foarte simplu:

Aterizat pe pagina de pornire a site-ului, după ce faceți clic pe unul dintre butoanele noastre din pagină
Tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe elementul “Înregistrați acum” din bara de meniu de sus
În cele din urmă, unde este necesar, specificați codul promoțional de promovare 888port

În acest mod, veți fi direcționat imediat la pagina de înregistrare a site-ului, care se distinge printr-un aspect simplu, dar imediat. Culorile galben și negru sunt combinate cu textura de fundal alb. În această pagină nu trebuie să faceți decât să introduceți datele dvs. personale.

Dacă deja v-ați înscris la alte site-uri de pariuri înainte de a ști că deja știți cum să procedați, dacă este prima dată când vă înregistrați nu aveți nimic de îngrijorat, site-ul în plus față de a fi foarte frumos și bine făcut, este, de asemenea, foarte ușor de utilizat și revizuim toți pașii de mai jos.

Printre datele care trebuie introduse, în plus față de persoana dvs. personală, va trebui să introduceți, dacă este necesar, codul promoțional 888sport pentru a beneficia de bonusul special de bun venit pe care l-am menționat mai devreme. Nu este necesar, dar la fel de recomandat înainte de a continua, bifați căsuța care ne aduce aminte de promoțiile săptămânale și lunare și bonusurile prin e-mail.
După cum am menționat anterior, dacă sunteți înregistrat pe site-ul oficial de fiecare dată când 888sport lansează oferte noi, veți primi o notificare prin e-mail. Dacă credeți că primiți prea multe e-mailuri promoționale, puteți dezactiva întotdeauna acest serviciu în setările pe care le găsiți în profilul dvs.

Odată ce ați finalizat procesul de înregistrare, veți primi un e-mail de confirmare în caseta dvs. de e-mail: rețineți că este esențial să finalizați această etapă prin verificarea și confirmarea datelor, prin urmare faceți clic pe link-ul din corpul mesajului.

După finalizarea înregistrării dvs. online, veți putea face primul depozit și veți putea beneficia de bonusul de bun venit 888port dedicat dvs., continuând cu primul dvs. pariu.
Înregistrează-te acum!

888 bonus sportiv multiplu asigurat
Multi asigurat de 888sport Italia este un fel de asigurare pentru tine jucator. Cum funcționează? De câte ori ați pierdut pe cardul dvs. multiple pentru “vina” unui singur rezultat greșit? Datorită acestui bonus 888sport primiți o rambursare pentru pariul dvs.

Pentru a profita de toate promovarea 888sport, trebuie să faceți este să joace un cupon multiplu cu 4 selecții de pe piață cu 1X2 rezultatul final al unui meci din Serie A, La Liga, Bundesliga, Ligue 1 și Premier League. În cazul în care un singur pariu, din păcate, nu câștigă, veți fi rambursați suma (depozitul inițial) până la maximum 25 EUR.
Cu toate acestea, această promoție este disponibilă doar o singură dată pe jucător, de fapt dorim să vă reamintim că bonusul de bun venit este valabil numai pentru noii membri!

Rate this post